Signerer med Centrum Tigers

Aspelin Ramm har inngått en to-årig samarbeidsavtale med Centrum Tigers IF. Dette er et viktig steg i riktig retning for klubben vår.

Aspelin Ramm er en solid og ansvarlig eiendomsutvikler som ønsker å bidra til en bærekraftig byutvikling. Aspelin Ramm utfører komplekse prosjekter hvor målet er å skape gode bymiljøer og attraktive byrom. Enten de arbeider alene eller i samarbeid med andre er prosessene forankret i profesjonalitet, tillit og langsiktighet. Selskapet står bak utviklingen av Mathallen Oslo og Vulkan, hvor vi er så heldige å være en del av i Vulkan Flerbrukshall.

Aspelin Ramm var deltakere på årets Tiger Talks og ønsket å forlenge avtalen inn mot et sponsorat for klubben i sin helhet.

Aspelin Ramm ønsker å bidra slik at flere barn og unge skal få delta på våre lavterskel aktiviteter, og være med på å bygge storbyklubben midt i hjertet av Oslo.
– Vi ønsker alltid å gi noe tilbake til byen i våre prosjekter og er veldig glade for å kunne støtte det viktige arbeidet Centrum Tigers gjør for barn og unge. At dere i tillegg holder til her på Vulkan hvor vi også har hovedkontor, gjør det ekstra fint å samarbeide, sier Mona Aarebrot i Aspelin Ramm Eiendom.

Det er nå 9 bedrifter som støtter Centrum Tigers.
– Det er gledelig at det er flere bedrifter som ønsker å være en del av Centrum familien, og det er flere som ønsker å bidra med å skape enda bredere aktivitetstilbud, idrettsglede og utvikling for klubben vår,  sier administrativ leder Julie Grime Engely.