DNB som ny samarbeidspartner for Centrum Tigers

Norges største bank DNB BANK har inngått en 3 årig avtale med basketklubben vår!

Centrum Tigers er tydelige på at de skal være en idrettsklubb hvor trygghet og tilhørighet er grunnmuren som vennskap, mestringsfølelse og idrettsglede bygges på. Klubben er også svært målrettet i arbeidet sitt for integrering og inkludering, og er en klubb i stor vekst, særlig blant unge. Vi ble kjent med Centrum Tigers gjennom Tiger Talks, et viktig næringlivsforum for mangfold og inkludering. Vi er stolte og glade over at vi som samarbeidspartner kan være en del av tigerfamilien og heie klubben videre frem, sier Ann Mari Fjelltveit i DNB. 

Alle kunder i DNB får 50 % rabatt på billetter til alle BLNO hjemmekamper ved å vise fram bankkort eller annet bevis på at man er kunde.

Flere samarbeidspartnere betyr mye for klubben vår. Med stadig økende medlemsmasse og mer aktivitet er det stort behov for ressurser til å styrke organisasjonen.Tusen takk for at dere er med på laget, sier styreleder Ingri Reithaug.

Vi i Centrum Tigers er svært stolte over at det stadig dukker opp nye bedrifter i vårt nettverk. DNB er den niende bedriften vi nå har et samarbeid med. Velkommen skal dere være!