Girlpower

Gjennom et år har vi aktivt jobbet med et jenteprosjekt som har resultert i ca. 40 nye jentespillere i klubben. Det dukker stadig flere jenter opp på trening, og dette er vi skikkelig stolt av.

Vi fikk prosjektmidler av idrettsforbundet sitt “krafttak for mangfold”, og nylig var NIFs styringsgruppe for prosjektet på besøk for å se på resultatene. I styringsgruppen er også basketpresident Jan Hendrik Parmann. Han var strålende fornøyd med hva han møtte i døra på Foss VGS. Til tross for en sliten gymsal, og ikke-justerbare kurver var idrettsgleden og stemningen til å ta og føle på. Parmann ser lyst på fremtidens jentespillere og for norsk basket hvis utviklingen fortsetter.

Til tross for et vellykket prosjekt er vi redd for at når midlene tar slutt, og ressursene er som de er at det hele stopper opp.

Klubbens jenteansvarlig, Aysun Erdogan, har lagt ned tid og krefter for at vi har lykkes med prosjektet. Vi er utrolig takknemlige for arbeidet hun har utført og hva hun betyr for oss og alle jentene i klubben.

Vi håper at vi får muligheten til å drive prosjektet videre og at vi får med enda flere jenter på laget.