Centrum Tigers med to priser fra Den Store Basket helgen

“Også i år ble det mye heder og ære til Kristiansand Pirates og Centrum Tigers.”

Prisene ble tildelt norske trenere, dommere og klubber, og totalt ble det delt ut 12 priser under den store basket helgen i år.

Vi er stolte av at vi år mottok årets klubbpris (vekstpris), og årets jentepris. Det er stas at jobben som blir lagt ned i Centrum Tigers blir lagt merke til.

Vi ønsker å rette en spesiell takk til Aysun som har mye av æren for årets jentepris!

Årets vekstpris:

Klubben hadde i utgangen av 2021, 361 aktive medlemmer, hvorav 244 var barn og ungdom. Klubben har definert sin hovedoppgave til å drive målrettet aktivitets-, anti vold- og integrerings-arbeid blant barn, unge og voksne i Grünerløkka og storbyen Oslo generelt.

De har arbeidet godt med flere prosjekter og aktivitetstilbud til barn og unge i sitt lokalområde. 

Årets jentepris:

Klubben hadde i 2021 hele 65 aktive jenter i alderen 0-19 år, hvorav 39 av disse er barn mellom 6-12 år. Klubben er kjent for sitt unike og inkluderende klubbmiljø og jobber proaktivt med rekruttering og ivaretagelse av jenter.   
For eksempel har klubben søkt og mottatt støtte til et eget jenteprosjekt som har handlet om å legge til rette for et sosialt miljø for jenteutøverne, klatring, bowling, pizzakvelder, egne treningsdrakter og baller, samt utdanning av kvinnelige trenere og dommere.  

Vinneren av årets jentepris har hatt en betydelig økning i aktive kvinnelige medlemmer. Økningen fra 2021-2022 har vært til registrerte 36 nye jenter i alderen 0-19 år. Totalt hadde klubben i utgangen av 2022 registrert 101 jenter i alderen 0-19 år.