God jul fra Centrum Tigers

Kjære alle sammen,

Vi ser tilbake på et aktivt og fint 2023, og ønsker nå 2024 varmt velkommen.

Vulkanhallen har mer aktivitet enn noen sinne. Vi har hatt enormt stor pågang i hele 2023, og vokser oss større og snart helt ut av hallen. Vi ser stadig øking i de yngste klassene og ekstra gledelig er det at vi har flere lag og spillere på jentesiden. For første gang hadde vi meldt på lag til alle klassene i ungdoms-NM, både jenter og gutter i U16 og U19, og det ser ut til at alle er på god vei til å kvalifisere seg.

Vi ønsker å rette en ekstra stor takk til alle de fantastiske foresatte som stiller opp gang etter gang. Takk for at dere stiller opp på kioskvakt, i sekretariat, som trenere, lagledere, kjører til kamper, lager juleavslutninger og julemarked. Vi setter utrolig stor pris på den innsatsen som har blitt lagt ned i dugnadsarbeid. Vi står stødig sammen om å skape idrettsglede. Tusen takk!

Foto: Schjærven reklamebyrå

Når vi først er inne på å takke mennesker som stiller opp, ønsker vi også å rette en stor takk til våre trofaste samarbeidspartnere. Tusen takk til Schjærven reklamebyrå som hjelper oss med digitale filer og kampprogram. Takk til Colormaster som printer alt vi har behov for (ta dere en ekstra nøye titt utenfor hallen neste gang du er der, så ser du et fantastisk print av kjernen i Centrum Tigers). Takk til Obos, Höegh eiendom, Aspelin Ramm, DNB, Opinion, Døgnvill burger, Skøyen naprapatene. Takk til Astrupstiftelsen, Scheiblerstiftelsen, gjensidigestiftelsen, Reidar og Gunnar legat, lotteri- og stiftelsestilsynet, Oslo idrettskrets og sparebankstiftelsen DNB for bidra til å øke aktivitet og minske utenforskap.

Foto: Schjærven reklamebyrå

Det er ikke bare blant de yngste det gror talenter. BLNO laget har kommet godt i gang i år, og etter halvspilt sesong ligger vi i toppen. Ekstra morsomt er det når våre juniorer fra egne rekker gjør det ekstremt bra. Centrum har i år et godt blandet lag, uten spillere fra USA, men med egne veteraner som roser våre nye juniorer. Vi har en dyp stall, og det er mange jevne spillere på laget i år. Det er vi stolte av!

Kaptein Johannes Dolven forteller følgende om sesongen sålangt:
På vegne av hele BLNO-laget vil jeg takke for et fantastisk år. Det har vært et utrolig givende år for oss, og det er veldig motiverende å spille dag ut og dag inn når vi ser hvor mange som bidrar bak kulissene og legger til rette for oss. Vi gleder oss enormt til siste halvdel av sesongen, og håper på å se så mange som mulig i vulkanhallen i 2024. Det er lett å være stolt av å være Centrum Tigers spiller om dagen. God jul!

Med det ønsker vi alle en riktig god jul, og et godt nyttår. Vi ses igjen i januar.

Foto av BLNO tatt av Jakov Zeljkovic