Til finalen andre året på rad

Som forventet ble det en jevn og underholdende kamp hele veien mot Kongsberg Miners. Centrum Tigers ledet med 8 til pause, men Kongsberg kom best i gang etter pausen og spiste opp ledelsen. I store deler avfjerde periode var Tigers i ledelsen med et par poeng. Magnus Midtvedt ble feilet da det gjensto 2 sekunder igjen av kampen, og fikk tildelt straffer. Han traff begge og førte Tigers til en 3 poengs ledelse. Kongsberg Miners tok en time-out og fikk flyttet ballen frem i farlig posisjon. Øivind Lundestad traff en vanskelig treer i siste sekund som førte til at det ble overtime. I forlengelsen kom Tigers best i gang, men Miners svarte alltid tilbake. Det ble kniving til siste slutt, og da siste 2-poengs forsøket til Kongsberg ikke gikk inn i kurven, kunne jubelen bryte løs. Alle guttene jobbet beinhardt, og var gode i sine roller.

Toppscorer: Magnus Midtvedt 25 poeng, Torgrim Sommerfeldt 19 poeng og 11 returer, og Miilah Kombat 17 poeng og 16 returer. 

Sluttresultat 86-84. Vi gleder oss til finalen førstkommende Søndag i Bergen!