Seier i første semifinale

I første semifinalen mellom Tigers og Miners ble det en svært spennende kamp til pause hvor begge lagene var på høygir. Centrum Tigers kom best i gang og hadde en 7-0 run på starten av kampen. Miners klarte å komme litt tilbake, men Tigers avsluttet perioden med en liten ledelse på 17-24. I andre periode var Miners mer tente og begynte å spise opp ledelsen, som førte til at Miners kunne gå til pause med en 2-poengs ledelse. I tredje periode fortsatte lagene å bytte på ledelsen frem til det gjensto 5 minutter av tredje periode.  Sander Aslesen kom inn og satte viktige poeng, deriblant en putback på en offensiv retur som ga oss en 10-poengs ledelse. Sander måtte dessverre ut med hjernerystelse og en vridning i kneet etter 4 minutter på banen. Resten av guttene bygget videre på denne ledelsen, og de var ustoppelige til tider. Tigers tillot Miners kun å score 60 poeng, etter glimrende forsvarsarbeid hele kampen. Alle guttene bidro og det var en god lagseier. Aksel Bolin må likevel nevnes, han var både høyt og lavt med 22 poeng, 18 returer og 3 assist. Tett etterfulgt av Torgrim Sommerfeldt med 20 poeng, og Magnus Midtvedt med 16.

Kom mannsterke for å få med dere kamp nummer 2 i Vulkanhallen på lørdag klokken 16:00. Kom tidlig for å garantere dere plass. Det er vinn eller forsvinn for Kongsberg Miners, og en seier for Centrum Tigers betyr finalebillett.