Centrum Tigers videre til semifinale

Etter å ha valset over Frøya Basket i kamp nummer en, var selvtilliten til guttene på topp før kamp nummer to i kvartfinalen. 

Tigers startet bra og ledet 20-12 etter første periode. Midtveis i andre periode klarte Frøya å spise opp ledelsen vi hadde med tre kjappe trepoengere, og Tigers gikk til pause med kun 1-poengs ledelse. Frøya gikk kjapt til verks etter pausen og ledet på det meste med 9 poeng i tredje periode. I fjerde periode var Torgrim Sommerfeldt ustoppelig og hadde flere viktige scoringer da ledelsen vippet frem og tilbake. Frøya scorte en lay-up og ledet 73-72 da det gjensto 20 sekunder av kampen. 

Torgrim hadde ballen de siste sekundene og satte iskaldt en trepoenger som ga oss seieren, 73-75. Alle guttene hadde gode perioder, og kom sammen som et lag da det gjaldt som mest. Anders Stien har tatt ansvar i rollen som point guard og Aksel Bolin hadde nok en god kamp. Toppscorere var Aksel Bolin 22 poeng og Torgrim Sommerfeldt 20 poeng.

Nå er vi klare for semifinale, og første kampen spilles allerede førstkommende onsdag klokken 19.00. Møt opp i Kongsberghallen for å støtte guttene.

Heia Centrum Tigers!