Seier i første kvartfinale

På søndag var det klart for første kvartfinale mellom Centrum Tigers og Frøya. 

Herrene virket tente og klare fra første stund. Vi klarte raskt å oppbygge oss en ledelse som vi aldri ga fra oss. Lagspillet var til tider veldig imponerende. Det var mye fint spill med kutter, driver og med pasning til skyttere. Anders Stien viste at han ville videre fra kvartfinalerunden og var en konstant trussel. Ikke bare satte han 3-poengere, men han angrep kurven, og ble belønnet med enten straffer eller en god assist. Dessverre måtte han forlate banen etter 22 minutter grunnet sin andre tekniske feil.

Miilah og Tim gjorde en meget god defensiv jobb på Frøyas importspillere og hindret dem i å dominere kampen. I tillegg var Aksel veldig stødig både i angrep og forsvar. Sammen med Torgrim ble han toppscorer med 23 poeng. Aksel hadde i tillegg 15 returer og 4 assists. 

Det virket som om Tigers hadde kontroll hele veien, og vi håper de spiller med like mye intensitet og styrke neste helg i Bergen. Vinner de den kampen er de videre til semifinalen i sluttspillet!