Surt tap i Oslo-oppgjøret mot Ammerud

24740203_10159747380345008_671722274_o.jpg

Som vanlig var det knyttet stor spenning til Oslo-oppgjøret mellom Centrum Tigers og Ammerud. Det var ikke en spesielt velspilt kamp for noen av lagene, men det var høy intensitet og nerve hele veien. Vi slet spesielt med å stoppe Ammerud under kurven og de opparbeidet seg et lite forsprang til pause. I begynnelsen av 4. periode var ledelsen økt til 14 poeng. Det kunne se ut til at slaget var tapt, men det unge Centrum-mannskapet gir seg aldri. Da Jarl Jespersen satte en trepoenger 3 minutter før slutt, var ledelsen kuttet ned til 7 poeng. Man øynet muligheten for en seier og kaptein Magnus Midtvedt satte opp giret for fullt. Han og juniorspiller Johan Flaa sørget for viktige scoringer mot slutten og Ammeruds ledelse var kappet ned til 1 poeng med 30 sekunder igjen av kampen. Dessverre lyktes ikke tigrene å få noe bra ut av de siste sekundene og kampen endte med tap 79-82. 

Det er surt å tape når man er så nære, men vi får ta med oss det positive fra de siste kampene og fortsette den gode utviklingen. Etter seieren mot Tromsø har det vært tre kamper hvor Centrumguttene viser at de kan spille jevnt med flere av lagene i BLNO. Vi takker de yngre lagene fra Kolbotn og Oppsal og alle andre som skapte god stemning i Vulkanhallen. Magnus Midtvedt hadde 22 poeng og 10 returer, mens Johan Flaa endte opp på 19 poeng.