Comeback i seneste laget

23313386_10159619963420008_417595400_o.jpg

På tross av en utfordrende start på sesongen, møter Tigers motiverte og klare til å gi motstanderne en ordentlig kamp hver gang. I dag var intet unntak da Nidaros Jets besøkte Vulkanhallen.

Intensiteten var på plass fra start, men Nidaros hadde bedre uttelling på sine skudd og Tigers slet kanskje spesielt med å stoppe Nidaros sin amerikaner under kurven. Vi lå 11 poeng bak etter 1. periode, men spiste opp litt av forspranget i 2. periode og vi gikk til pause kun 7 poeng bak.

Dessverre ble det en noe klønete start etter hvilen og Nidaros økte ledelsen med ytterligere 12 poeng i 3. periode. Mange begynte kanskje å miste håpet, men det gjorde ikke Tigers. De skrudde virkelig opp intensiteten enda et hakk i den siste perioden. Forsvaret var mer solid og agressivt, vi fikk steals og fastbreaks, gode, sterke driver, og satte også noen viktige treere. Det var jevnt og spennende helt til slutten, men dessverre var forspranget til Nidaros litt for stort, og da marginene ikke var helt på vår side heller, endte kampen dessverre i et 6-poengs tap. Siste periode ble vunnet hele 25-12.

Likevel er vi fornøyde med toppnivået herrene holder i deler av kampen og at de viser at de kan yte god motstand. Vi har troen på at første seier for sesongen kommer snart.

Laget fremstår på sitt beste når alle jobber hardt for hverandre og for eksempel tøff jobbing i forsvar resulterer i to enkle poeng på fastbreak. Alle viste god vilje og innsats. Det er stadig nye spillere som tar ansvar. I dag var Tomas Ceesay et friskt pust og Akrem Dagnew var spesielt god på slutten. Igjen må vi trekke frem kaptein Magnus Midtvedt som satte 32 poeng og hadde 10 returer.

For Nidaros var amerikaneren Evan Harris best med 20 poeng og 16 returer.