Surt tap for Kongsberg

Etter en sørgelig kamp mot Kongsberg i romjula hvor store deler av laget manglet, var det torsdag klart for et ordentlig oppgjør mellom Centrum Tigers og serieleder Kongsberg Miners. Kampen var jevnspilt fra start til slutt, men Kongsberg hadde et lite overtak i begynnelsen av kampen. Centrum Tigers kjempet seg tilbake og stillingen til pause var 49-49. 

Med ca 6 minutter igjen av kampen var Tigers 11 poeng foran. Det føltes ikke som en trygg ledelse og 4 minutter senere var det Kongsberg som var i føringen igjen. Kampen var preget av mange feilavblåsninger der begge lag hadde sentrale spillere i feiltrøbbel. Dessverre gikk det hardest utover Centrum som fikk både Anders Stien, Tim Hilhorst, Thomas Mjøs og Torgrim Sommerfeldt ute med 5 feil mot slutten av kampen. Laget hadde likevel flere muligheter til å komme tilbake, men det ville seg ikke denne gangen. Kongsberg vant til slutt 97-100. 

Anders Stien var fantastisk på 3-poengere med treff på 7 av 13 og totalt 26 poeng. I tillegg var Aksel Bolin sterk med sin double-double, 22 poeng og hele 19 returer.