Seier i kvartfinalen

Som ventet var Vulkanhallen stappfull da Bærum Basket gjestet Centrum Tigers i sluttspillets tredje kvartfinale. Det var bare to uker siden Bærumslaget gikk på et knepent tap i samme hall og stemningen var nå til å ta og føle på. Tigrene var tente fra start og spilte seg til en liten ledelse i 1 periode.

I andre periode kom Bærum tilbake og lagene vekslet på ledelsen. Stillingen til pause var 52-48 og kampen var fortsatt helt åpen. I tredje periode klarte Centrum igjen å rykke litt ifra, men ikke nok til å føle seg trygge på seier. Bærum presset veldig på slutten og klarte å stjele ballen noen ganger. Heldigvis klarte våre gutter å holde hodet kaldt, og med noen ekstra straffer på slutten av kampen ble stillingen til slutt 100-88.

Harald Frey var tent og scorte hele 6 trepoengere. Han noterte seg også for 8 returer, 5 steals og 4 assist. Frank Nyborg viste gamle takter og var meget god i denne kampen. Han tok ansvar under kurven og endte til slutt opp med en dobbel-dobbel. Nyborg satt også 12 av 15 straffer.