NORGESMESTERE

Centrum var i sin første finale i sluttspillet i klubbens historie. Vi møtte Tromsø som noe overraskende slo Ammerud klart i sin semifinale. Tromsø har vært i flere sluttspill før uten å nå helt til topps. De hadde fått inn Keon Lawrence igjen, mens andre sentrale spillere var ikke å se i sluttspillet.

Centrum begynte strålende og opparbeidet seg en ledelse. Men Tromsø klarte å svare og ved pause var tigrene bare 7 poeng foran. Tromsø jaget konstant og var kun 3 poeng bak midtveis i 3. periode. Da meldte Sander Aslesen sin ankomst og satte to trepoengere samt en and-1.

Roy var høyt og lavt hele kampen, og fikk velfortjent finalens MVP-pris. Frank viste seg som en trygg veteran og var vanskelig å stoppe. Det var et meget solid forsvar og uegoistisk og kontrollert angrep fra hele laget som til syvende og sist ble utslaggivende.

Vi er ekstremt stole over tigrene våre!