Tigers sikret medalje i BLNO

Etter seier mot Tromsø på lørdag og Bærum onsdag har Centrum Tigers sikret seg en plass blant de tre beste i årets BLNO-serie. Kampen mot Tromsø startet jevnt, men Tigers rykket litt ifra før pause med stillingen 52-42. Etter hvilen økte de ledelsen ytterligere og selv om Tromsø kom litt tilbake mot slutten, var seieren aldri truet. En underholdende kamp med mange scoringer endte til slutt 107-99. Tigers satte hele 17 av 33 trepoengere. Harald Frey ble toppscorer med 22 poeng og Roy Nwachukwu hadde 20 poeng og 8 returer. 

Onsdagskampen mot Bærum ble ganske annerledes med lav score til begge lag. Det var mye som sto på spill. I tillegg til å forsvare andreplassen på tabellen skulle Tigers revansjere tapet mot Bærum i Rykkinnhallen for en knapp måned siden. Ingen av lagene fikk det helt til å flyte i angrep. Tigers hadde en liten ledelse til pause (41-37), men Bærum kom raskt tilbake igjen og sørget for spenning i kampen. Som forrige kamp mot Bærum ble det delt ut mange feil. Anders Stien måtte forlate banen tidlig i tredje periode og flere andre sto i fare for å få 5 feil. Torgrim Sommerfeldt måtte ut med skade mot slutten av første periode. Han kjempet heroisk om ballen og fikk et kne i ansiktet, men etter å ha sydd noen sting var han på banen igjen før pause. Laget lyktes med å holde hodet kaldt og jobbet godt sammen for å sikre seier 74-63. Spesielt var de sterkere enn Bærum på returer med Roy (12), Frank (11) og Torgrim (9) i spissen. Roy ble også lagets toppscorer med 18 poeng.