Kampen om Oslo

Kampene mellom Centrum Tigers og Ammerud har alltid vært en klassikker, og det skulle ikke bli noe annerledes denne gangen. Det var et fyrverkeri av en kamp: fartsfylt, lagene byttet på å ha ledelsen, det ble kjempet om alle løse baller og 100% innsats fra begge lag. Ammerud gikk til pause med 1-poengs ledelse. Etter hvilen vekslet lagene på å ha ledelsen. Kampen snudde litt i Ammerud sin favør mot slutten av 3.periode da Centrum fikk idømt en feil de mente var en ren blokk. Ammerud jobbet seg til en 11-poengsledelse da det gjenstod litt under 8 minutter av kampen. Tigrene sluttet aldri å kjempe og klarte å spise opp hele ledelsen til Ammerud i løpet av 3 minutter. To steals fra Harald satte en gnist i laget og etter dette rant poengene inn. Torgrim og Harald var heite fra 3-poengslinjen og Ammerud klarte ikke å stoppe dem. Tigrene skjønte at de kunne vinne med mer enn 9 poeng (som var det de tapte med på bortebane) og det ble taktikken det siste spilleminuttet. Det var en av de beste kampene vi har sett på Vulkan på flere år og det var veldig gledelig at så mange tok turen for å støtte guttene. Det blir en meget spennende sluttspurt på sesongen!

 

Toppscorere:

Torgrim Sommerfeldt - 28 poeng

Harald Eika Frey- 22 poeng