Skadetrøbbel og tre tap på rad for Tigers i BLNO

Centrum Tigers har spilt kamper i Bergen og Trondheim de siste to helgene og måtte dessverre reise tilbake til Oslo med tap. Laget sliter med skader for tiden. Det startet med Miilah Kombat (strekk) og Torgrim Sommerfelt (kne). Miilah prøvde seg på kampene i Bergen, men Torgrim fikk en ny skade (overtråkk) og kunne ikke spille.

I kampen mot Gimle havnet Tigers litt bakpå etter første periode og måtte prøve å ta igjen forspranget. De nærmet seg flere ganger, men måtte til slutt se seg slått med 97-78. Miilah klarte seg bra med 13 poeng og 12 returer, men dessverre fikk Tigers en ny sentral spiller skadet da Aksel Bolin tråkket over. Toppscorer ble Thomas Mjøs med 19 poeng.

Mot Frøya dagen etter holdt lagene følge omtrent halvveis ut i kampen, men derfra hadde Frøya overtaket og vant solid 97-69. Tigers slet med returtakingen, der de hadde 27 mot Frøyas 45. Magnus Midtvedt hadde en solid kamp med 18 poeng og 7 returer.  

Som om det ikke var nok skader klarte Magnus å pådra seg en strekk på trening og Miilah måtte innse at han heller ikke var helt tilbake etter sin skade. Torgrim og Anders er på jobbtur i USA og Aksel er fortsatt skadet etter Gimle-kampen. Dermed var 5 av de mest sentrale spillerne på laget ute før kampen mot Nidaros i Trondheim. Nidaros har også hatt litt skadetrøbbel og hadde ikke amerikaneren Roquemore på banen. 

Centrum Tigers startet best i Trondheim og ledet de første minuttene. Halvveis i kampen var det likevel Nidaros som hadde overtaket med stillingen 37-28. Tigers ga seg ikke uten kamp og tok litt innpå i tredje periode, men dessverre ble det også tap denne gangen. Stillingen ble til slutt 82-68. Thomas Mjøs ledet laget og imponerte med 25 poeng, 6 steals og 4 assist. Tim Hilhorst hadde også en god kamp med 18 poeng og 8 returer. 

Selv om det er frustrerende med mange skader er det positivt at andre på lagetfår muligheten og tilegner seg viktig kamperfaring. Vi tror dette kan gjøre laget sterkere senere i sesongen, ønsker alle de skadede god bedring og håper de snart er skadefrie og tilbake på banen.