Tøff lørdag i Trondheim

BLNO-laget reiste til Trondheim med redusert stall, men hadde godt mot og innsatsvilje etter en god åpningshelg. Dessverre gikk det meste imot i denne kampen og håpet om en ny seier forsvant. Nidaros Jets var ”på” og klare til å beskytte hjemmebanen sin, mens vi aldri kom ordentlig inn i kampen psykisk eller fysisk. 69 poeng og 22 returer er uvant kost for et Tigers-lag som normalt er offensive og fulle av energi. Fraværet av sentrale spillere som Torgrim Sommerfeldt og Miilah Kombat påvirket kanskje mer enn forventet. 

På den positive siden fikk andre spillere slippe til og tilegne seg mer kamperfaring. 16-åringen Adam Wahab fikk sin BLNO-debut og Petter Wanvik spilte sin første offisielle kamp for klubben. Toppscorere for Tigers ble Magnus Midtvedt (18 poeng) og Thomas Mjøs (17 poeng), mens Aksel Bolin hadde 15 poeng og 7 returer. Nå er det bare å se framover å gjøre seg klar til sesongens første hjemmekamp lørdag 15/10 kl. 17:00 i Vulkanahallen.