Tøff uke endte med seier i 2 av 3 kamper

Kampprogrammet er tett i BLNO denne sesongen og Centrum Tigers har spilt tre kamper den siste uken. Først møtte vi Tromsø Storm hjemme i Vulkanhallen. Tromsø spiller foreløpig uten importspillere og er derfor ikke tippet helt øverst på tabellen denne sesongen. Med 25-11 etter 1. periode viste Tigers fra start at de var noen hakk bedre enn motstanderne. Senere i kampen bølget det litt opp og ned, men det var aldri tvil om at seieren ville gå til hjemmelaget. Alle spillerne fikk komme på banen og Johan Flaa (juniorspiller fra Oppsal) fikk sin BLNO-debut. Torgrim Sommerfelt ble toppscorer med 20 poeng og hadde 12 returer. Anders Stien fulgte like bak med 19 poeng og 5 returer. 

Kongsberg Miners gjestet deretter Vulkanhallen i en onsdagskamp. De var ubeseiret så langt i sesongen og det var forventet at det skulle bli en tøff kamp. I tillegg til at Miilah Kombat var ute med en strekkskade måtte også Torgrim Sommerfelt stå over denne kampen pga et vondt kne. Centrum Tigers viste seg likevel og være jevngode med Kongsberg og lå bare 4 poeng bak til pause. Mot slutten av kampen gjorde dessverre Tigers litt for mange feil og måtte se at seieren glapp, 86-100. Aksel Bolin viste seg fram med 38 poeng og 12 returer.

Etter tapet mot Kongsberg var det viktig for Tigers å få en bra opplevelse i bortekampen mot Asker Aliens på lørdag. Asker og fansen var klare til kamp, og det var meget god stemning i Leikvollhallen. Centrum begynte best og vant første periode med 8 poeng. I de to neste periodene holdt lagene tett følge, så det var fortsatt spenning i kampen før siste periode. Heldigvis holdt tigrene hodet kaldt, og vant til slutt med 18 poeng.  Ståle Frey steppet inn som coach da Inge var syk. Også i denne kampen måtte Torgrim Sommerfeldt og Miilah Kombat stå over, men andre spillere tok ansvar i deres fravær. Mestscorende ble Anders Stien med 32 poeng, derav hele 8 treere, og Magnus Midtvedt med 23 poeng. Aksel Bolin noterte seg for en dobbel-dobbel med 14 poeng og utrolige 19 returer.