En fantastisk start på årets sesong

Årets første kamp var mot Bærum. Guttene gikk knallhardt til verks og lot aldri Bærum komme inn i kampen. Det meste av skudd gikk inn og vi dominerte på retursiden også. Vi traff hele 16 trepoengere. Thomas Mjøs, Aksel Bolin og Tim Hilhorst fikk sin debut for klubben. Selv om det aldri ble en spennende kamp var det verdt å få med seg brødrene Mjøs spille mot hverandre, Miilah Kombat som er tilbake etter et års pause og at Aksel Bolin endelig er tilbake på parketten.

Anders Stien ble toppscorer med 22 poeng

 

Etter en overbevisende seier mot Bærum på fredag var Centrum Tigers klar for ny kamp på søndag. Det startet like bra mot Gimle med en ledelse på 38-18 etter 1.periode, men Gimle skulle vise seg å være en hard nøtt å knekke anført av en veldig god Lars Espe ( 30 poeng).

I 2.periode satt ikke avslutningene like godt og Gimle kom tilbake i kampen. Til pause var stillingen 52-47. Tigers ledet hele kampen, men klarte ikke å rykke fra. Kampen var preget av mye stopp i spillet på grunn av mange calls begge veier og førte til at Tigers aldri fikk ordentlig flyt i spillet. Torgrim Sommerfelt måtte ut med 5 feil tidlig i 4. periode og Anders Stien slutten av 3.periode. Laget klarte likevel å holde hodet kaldt anført av Magnus Midtvedt og rodde i land til seier 98-90.

Torgrim ble toppscorer med 28 poeng

Med 2 av 2 seiere ligger vi på toppen av tabellen sammen med Frøya, Nidaros og Kongsberg.

Neste helg venter Nidaros Jets i Trondheim