Solid seier mot Asker Aliens, ny kamp mot Bærum i kveld

BLNO-lagets onsdagskamp mot Asker Aliens i Vulkanhallen endte i en overbevisende seier. Lagene spilte jevnt til midten av første periode, men så dro Tigers ifra og ved pause var stillingen hele 49-31. Asker tok litt innpå i noen perioder av kampen, men ledelsen var aldri ordentlig truet. Asker slet med å stoppe Tigers sitt angrepsspill og det var spesielt 3-poengere som skilte lagene. Centrum Tigers traff på 16 av 34, mens Asker kun hadde 1 av 20. Sluttresultatet ble 98-68 og toppscorere for Tigers var Anders Stien (23 poeng) og Harald Frey (20 poeng, 7 assist). Darius Kiminius glimtet til med 12 poeng og 9 returer.

Etter kampen mot Asker har Centrum Tigers syv seiere på rad. Neste kamp er allerede i kveld kl. 19 mot Bærum i Rykkinnhallen. Lagene har ikke møttes tidligere denne sesongen og det blir spennende å se om Tigers kan fortsette seiersrekken.