Brødreduell i Trondheim

Lillebror Simon og Nidaros Jets tok i mot storebror Magnus og Centrum Tigers i Trøndelags hovedstad. I en utrolig jevn BLNO var dette en viktig kamp for begge lag.

Roy var endelig tilbake etter at han røk akillesen før sesongstart. Det var godt å se ham som en tiger. Han blir en viktig brikke for tigrene siste halvdel av sesongen.

Begge lag møtte opp i hvite drakter, noe som førte til at Centrum måtte låne Nidaros sitt svarte draktsett. Det var tydelig at tigergutta brukte dette som ekstra motivasjon!
Det ble en kveld der Centrums skyttere var viktige. Magnus og Harald hadde totalt 41 poeng. Sander var også god fra distanse. Roy kriget seg til 12 poeng og 9 returer, samtidig som han gjorde det svært vanskelig for Nidaros sin amerikaner, Decorey Jones, å produsere noe for Nidaros.

Nidaros holdt følge i kampen, men klarte aldri å beholde ledelsen fra første spilleminutt. De bet godt fra seg mot tigrene fra Oslo, og mot slutten av 4.periode var de bare 5 poeng bak og kampen kunne ha vippet begge veier. Heldigvis var Centrum best mentalt og kontrollerte kampen til seier.
Sluttresultat ble: 79-70 til Centrum.

Nå venter regjerende norgesmester Asker Aliens hjemme i Vulkanhallen førstkommende onsdag. Med flere tidligere askerspillere på laget, blir dette en kamp med mye følelser. Begge lag trenger å vinne for å holde følge i årets svært jevne liga. Kampstart er kl. 1930 - møt opp!