Seier mot Gimle

Lørdag spilte Centrum Tigers hjemmekamp mot Gimle.
Guttene trengte sårt en seier etter noen tøffe tap i de siste kampene. Endelig satt energien og trykket fra start til slutt. Tigers spilte godt sammen både i angrep og forsvar.
I denne kampen var lagspill nøkkelordet, god ballbevegelse ledet til relativt åpne skudd, som ofte satt.
Gimle holdt godt følge, men Tigers var hele tiden et lite hakk foran og gikk til pause med en 50-38 ledelse etter en god 2.periode.
Etter hvilen fortsatte det gode samarbeidet og både treere og scoringer fra posten satt. Forsvaret var til tider veldig godt og resulterte i flere steals, men noen ganger holdt det bare til det gjenstod noen få sekunder på skuddklokka, og da fant Gimle en åpning. Det kom også noen unødvendige feil som gjorde at Gimle fikk straffer, og etter noen langskudd i 4. periode kom de farlig nære. Tigers holdt heldigvis hodet kaldt og kontrollerte inn seieren 101-94. Gimle feilet for å stoppe klokka på slutten, men heldigvis satt straffene godt for Tigers i dag (28/30).
Som nevnt var dette en lagseier, og mange viste seg frem med gode prestasjoner. Anders (Stien) ble vår toppscorer med 31 poeng (5 av 7 treere). Harald (Frey) hadde 20p og 3 steals, Torgrim (Sommerfeldt) 15p og 9 assists, og Magnus (Midtvedt) satte 16 poeng.
Hos Gimle var Daniel Berg mestscorende med 29 poeng, med bl.a. 60% på treere. Gimle hadde en god dag bak trepoengslinja med 16 av 24 treff.
Dette var en velspilt og underholdende basketkamp, som vi håper de fremmøtte satte pris på. Vi sees igjen neste helg, da møter vi Fyllingen.