Full pott i Bergen

Kampen mot Gimle startet fint med Ander Stien i ledelsen, men i første spilleminutt i 2.periode skadet han seg. Det begynte å se mørkt ut for tigerne og Gimles  unge og uredde mannskap begynte å ta igjen poengledelsen. Vi vant første periode 14-22, men tapte 2.periode 27-11. Etter pausen kom vi ofte inn på Gimle, men de rykket fra oss gang på gang og 3.periode ble mer jevnspilt. Dette resulterte i 11 poengledelse etter 3.periode til Gimle. Den siste perioden startet Tigers opphenting, men det gikk mye frem og tilbake. Det så spesielt håpløst ut etter at Torgrim fikk sin femte feil, og måtte tilbringe resten av kampen på benken. Men tigerne ville ikke gi opp! Ungguttene tok kommando med veteranen Frank Nyborg og begynte å spise opp ledelsen til Gimle. Siste minutt av kampen ble Harald Frey feilet og fikk satt inn begge straffeskuddene sine. Gimle ledet nå bare med 1 poeng. Vi fikk et angrep og bommet på et 3-poengsforsøk, rett etter feilet vi og satt Gimle på straffelinjen. De traff på den ene straffen og gikk dermed i ledelsen med 2-poeng. Etter en time-out fra coach Inge ble spillet satt i gang igjen. Harald Frey hadde ballen i hendene de siste 9 sekundene, drivet mot kurven og fant Sander Aslesen ute på trepoengslinjen. Sander traff skuddet i det tiden gikk ut og seieren var et faktum for tigerne. Det brøyt ut vill jubel etter en tøff seier. Det morsomste var å se at ungguttene steppet opp. Mats Selboe var fantastisk i forsvar med Frank Nyborg som hadde 3 blokker denne kampen. Harald med sine 17 poeng og 4 assist, og Magnus Midtvedt med sine 23 poeng styrte det meste i angrep.

Frøya stod for tur dagen etter, og guttene var giret etter gårsdagens seier. Forrige gang lagene møttes vant Centrum Tigers med 13 poeng, men da hadde ikke Frøya med seg Peter Bullock og deres nye signering Juris Umbrasko. Vi viste at det ville bli tøffere under kurven med Peter tilbake for Frøya og vi uten Anders Stien på banen. Guttene entret likevel banen mot Frøya med mye selvtillit etter gårsdagens ettpoengs seier. Frøya tok tidlig ledelsen de første minuttene, men tigerne tok igjen dette raskt med mye bra spill og flere fast-breaks. Det ble en kamp hvor Tigers aldri var ordentlig truet, selv om Frøya kom innpå og lå under med 1 poeng tidlig i 3.periode. Spesielt morsomt var det å se Frank Nyborg tilbake i toppform som hadde en god kamp. Han lekte seg til tider mot Peter under kurven, og var dominerende i forsvar og angrep. Magnus og Harald hadde igjen mange fine avslutninger. Det var også kjempe morro å se Tomas Ceesay (16 år) fikk sin debutt mot Frøya. Stillingen endte 60-73 til tigerne. Det ble en veldig spennende og vellykket helg for Oslolaget i Bergen, som nå har vunnet alle sine 6 spilte kamper mot bergenslagene. Nå ligger vi på en foreløpig 3.plass med 7 seiere og 3 tap.

Toppcorere:
Magnus – 25 poeng
Harald- 22 poeng og 8 assist.

Vi håper suksessen fortsetter etter nyåret.