Ett-poengs seier mot Fyllingen

På tross av at Fyllingen ligger i nedre del av tabellen, har de spilt flere jevne kamper. Dette førte med seg en del spenning til oppgjøret når begge lag skulle møtes. Fyllingen har et godt lag, og i forkant av kampen hadde de blitt forsterket med amerikaneren Calvin Henry, samt en ny trener.

Tigers kom best i gang, men klarte ikke å riste av seg Fyllingen. Kampen holdt seg jevn hele veien og Fyllingen gikk til pause med 1 poengs ledelse. Fyllingen var generelt litt bedre enn Centrum under kurven, og scorte også mesteparten av poengene sine i «painten». De brukte Henry godt og han fikk vist noe av det som bor i ham. Bak trepoengslinjen hadde tigerne en bedre dag enn bergenslaget, rask ballbevegelse og fine angrep bidro også til ledige skuddforsøk. Forsvaret var til tider også aggressivt og godt, og de presset Fyllingen til feil. Derimot var Fyllingen sterkere enn Centrum på returer (49 mot 37 totalt).

Sluttsekundene ble en nervepirrende affære. Tigers holdt på ballen det siste minuttet, og med få sekunder igjen på skuddklokken gikk vi inn for en drive. 213 cm høye Igor Sedlar blokket forsøket og Fyllingen hadde nå nok tid til å etablere angrepet sitt og få avgårde et godt skudd. Centrum spilte solid forsvar, og lot ikke Fyllingen komme til avslutning. Med 4 sekunder igjen tar bergenslaget en time-out. Henry prøvde å gå mot kurven, men snublet og Tigers fikk tak i ballen. Dermed var en deilig ettpoengsseier et faktum og Centrum kunne slippe jubelen løs. Anders Stien ble vår toppscorer med 21 poeng, Torgrim Sommerfeldt hadde en double-double med 15 poeng og 10 returer, mens Magnus Midtvedt satte inn 18 poeng. Harald Frey bidro med 10 poeng, 6 assist og 4 steal. Hos Fyllingen var Calvin Henry den mest effektive med 22 poeng og 15 returer.